Громади Львівщини зберуться для обговорення проблеми торгівлі людьми

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 13 грудня 2016, 06:46
Активісти та чиновники шукатимуть механізми протидії.
Громади Львівщини зберуться для обговорення проблеми торгівлі людьми

У вівторок, 13 грудня, у Львівській обласній державній адміністрації відбудеться конференція на тему: "Впровадження Національного Механізму Взаємодії Суб’єктів (НМВС) у сфері протидії торгівлі людьми у Львівській області: проблеми і кращі практики виявлення та ідентифікації осіб, які постраждали від торгівлі людьми".

Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Участь у конференції візьмуть представники Міністерства соціальної політики, Міжнародної організації з міграції, Львівської обласної державної адміністрації, правоохоронних органів, голови об'єднаних територіальних громад, громадські організації та інші суб'єкти Національного механізму взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми.

Метою заходу є аналіз ситуації з виявлення та ідентифікації осіб, які постраждали внаслідок торгівлі людьми, вироблення дієвої стратегії активного виявлення, ідентифікації та надання необхідної допомоги постраждалим особам.

Під час конференції також представлять результати соціологічного дослідження про обізнаність мешканців Львівської області щодо ризиків, пов'язаних із явищем торгівлі людьми. А у рамках круглого столу висвітлять інші результати дослідження, які стосуються міграційних настроїв у Львівській області та обізнаність потенційних мігрантів з цим явищем.

Початок заходу о 10:00 год за адресою: вул. Винниченка 18, ауд. 412.

Контактна особа: юрист, адвокат ГО "Центр "Жіночі перспективи" Кіт Христина, 067 31 88 571.

 

comments powered by HyperComments