Львівські лучниці вибороли два перших місця на змаганнях у Польщі

Євгенія Пласконь  |  П'ятниця, 9 грудня 2016, 23:01
А спортсмен Ярослав Мокринський зайняв друге місце серед чоловіків.
Львівські лучниці вибороли два перших місця на змаганнях у Польщі

Нещодавно завершився міжнародний турнір зі стрільби з лука “24 години” у місті Радзіміні (Польща). Троє львівських спортсменів посіли призові місця. 

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Турнір, який відбувся уже вдванадцяте, є своєрідниим лучним марафоном. У складі команди – три або чотири спортсмени, які змагаються впродовж 24 годин. 

За форматом змагань один з членів команди стріляє на дистанції 18 метрів та набирає залікові очки для своєї команди. Відповідно, поки один представник команди змагається, інші мають право відпочивати. Тобто, перемагає команда, яка упродовж однієї доби покаже найкращу влучність при відстрілі 24 сетів по 30 пострілів у кожному.

У особистій першості серед жінок  здобула перемогу Соломія Трапезнікова, з відривом у дев’ять очок у дивізіоні “олімпійський лук”. Першою у дивізіоні “блочний лук” стала лучниця Марія Школьна.
Серед чоловіків почесне друге місце виборов Ярослав Мокринський.

Збірна команда львівських лучників "Золоті леви" у складі якої змагалися Соломія Трапезнікова, Ярослав Мокринський та Юрій Гавелко стали переможцями командних змагань у дивізіоні "олімпійський лук" з новим рекордом 24-годинного турніру.

А команда львівських лучників "Сільвер та компанія", яку сформували представники спортивного клубу Львівського національного медичного університету: Сергій Атаманенко, Олег Півень та Богдан Кіщак, перемогли у дивізіоні "блочний лук" з новим рекордом турніру.

У змаганнях взяли участь 29 команд дивізіону "олімпійський лук" та 19 команд дивізіону "блочний лук".

comments powered by HyperComments