Львівська мерія нагадує про заборону використання піротехніки на території міста

Андріана Кирик  |  П'ятниця, 9 грудня 2016, 14:17
У мерії закликають святкувати відповідально
Львівська мерія нагадує про заборону використання піротехніки на території міста

За статистикою, найбільша кількість пожеж і травм  у період святкування Новорічних та Різдвяних свят відбувається через використання піротехнічних засобів. Саме тому, львів’янам нагадують про  заборону використання на території міста таких засобів.


Про це йдеться у постанові Львівської міської ради від 17.12.2015р. №23 «Про заборону використання та реалізації феєрверків, салютів і піротехнічних виробів на території м. Львова».


«Львівська міська рада звертається до суб’єктів підприємницької діяльності усіх форм власності з проханням не  реалізовувати у торговельній мережі та на ринках міста феєрверків, салютів, піротехнічних виробів, інших засобів піротехніки з світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв,  а керівникам закладів ресторанного господарства – під час проведення святкових заходів не допускати на території підпорядкованих об’єктів проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів» –  повідомляє прес-центр ЛМР.


Додамо, що відповідно до ст. 195-6 КпАП, порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 595 грн. до 1 020 грн. з конфіскацією піротехнічних засобів.

 

comments powered by HyperComments