Львівська мерія закликає владу Малехова допомогти з Грибовицьким сміттєзвалищем

Євгенія Пласконь  |  Понеділок, 5 грудня 2016, 21:47
Керівник департаменту житлового господарства ЛМР написав про це у листі.
Львівська мерія закликає владу Малехова допомогти з Грибовицьким сміттєзвалищем

Для виконання ряду невідкладних протиаварійних заходів на Грибовицькому сміттєзвалищі, департаменту житлового господарства та інфраструктури потрібна земельна ділянка площею 3,5 га. Про це йдеться у листі директора департаменту Сергія Бабака до голови Малехівської сільради.

За словами Сергія Бабака, сміття на Грибовицькому полігоні зміщується, що може призвести до надзвичайної ситуації регіонального рівня.

“ТзОВ «Інститут «Гірхімпром» на замовлення ЛКП «Збиранка» розроблено робочу документацію на влаштування технологічної карти зміщених в сторону косогору та влаштування підпірної призми для верхнього ярусу існуючого полігону, з метою підпирання схилу полігону, що рухається, і забезпечення нормативних кутів схилу полігону. Для реалізації даного проекту необхідна додаткова земельна ділянка площею орієнтовно 3,5 га, на якій на даний час знаходяться озера-збірники інфільтратів та побутові відходи, які зсунулись”, - повідомляється у листі.

З огляду на це, керівництво Малехівської сільської ради просять на найближчому засіданні розглянути питання щодо відведення додаткової земельної ділянки, необхідної для виконання на Грибовицькому сміттєзвалищі стабілізаційних та протиаварійних робіт.

comments powered by HyperComments