У Львові з аукціону продали право оренди ставка

Євгенія Пласконь  |  Субота, 3 грудня 2016, 17:24
Вартість водойми на Сокальщині зросла втричі.
У Львові з аукціону продали право оренди ставка

У п’ятницю, 2 грудня, у актовій залі департаменту екології та природних ресурсів відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки разом із водним об’єктом, який знаходиться на території Свитазівської сільської ради Сокальського району Львівської області.

Про це повідомили в департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА.

Під час торгів вартість лоту по земельній ділянці, площею 3,4216 га, в тому числі під водним об’єктом 2,8925 га, була збільшена у три рази (а саме: стартовий розмір річної орендної плати становив 4333 грн, а ціна продажу лоту – 12004 грн). Варто повідомити, що даний водний об’єкт, право оренди якого продано на земельному аукціоні, перебуває у задовільному стані.

Як вважають у департаменті екології та природних ресурсів, надання в оренду водних об’єктів позитивно впливає не лише на фінансовий стан речей, але й на раціональне використання самої водойми та забезпечення належного контролю за якістю вод.

Зараз у Департаменті екології та природних ресурсів готується документація на ще дев’ять водних об’єктів, право оренди на які невдовзі буде виставлено на аукціон.

comments powered by HyperComments