Львівські територіальні громади закликали брати участь у тренінгах

Євгенія Пласконь  |  Субота, 3 грудня 2016, 02:11
Заохочується будь-який обмін досвідом.
Львівські територіальні громади закликали брати участь у тренінгах

З такою пропозицією виступив на зустрічі в рамках програми “U-LEAD з Європою”, що відбулась 30 листопада, заступник голови Львівської облдержадміністрації, Ростислав Замлинський .

“Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку” передбачає заходи з обміну досвідом серед представників управління територіальними громадами. На Львівщині заохочують участь чиновників у таких заходах:

“Дуже добре, що такі програми як ця і інші громадські організації, проводять різного роду тренінги. Я би просив вас, щоби ви кожного разу, коли отримуєте такі запрошення, не відкладати його в довгий ящик і не розглядати по залишковому принципу, оскільки обмін досвідом і навчання, тренінги, які проводяться (чи виїзні чи на місцях), збагатять вас з точки зору досвіду й можливості генерації тих чи інших ідей”, - повідомив Ростислав Замлинський.

Окрім внутрішніх освітніх поїздок та тренінгів, для керівництва ОТГ планують і виїзд за кордон. Зокрема, з метою міжнародного обміну досвідом, стартувала програма Польща-Україна-Білорусь.

Читайте також про успіхи ОТГ у ході децентралізації.

comments powered by HyperComments