До Львова прямують сотні турків

Петро Кубійович  |  Середа, 23 листопада 2016, 20:40
Цими днями у центральній частині міста турків знано побільшає.
До Львова прямують сотні турків
 
Турецький футбольний клуб «Коньяспор» організував приїзд до Львова тисячі своїх уболівальників. Фани команди з міста Конья прибудуть до Львова літаками у четвер, аби підтримати своїх улюбленців у матчі п’ятого туру групового етапу Ліги Європи.
 
24 листопада о 20.00 на «Арені Львів» почнеться матч «Шахтар»-«Коньяспор». Комада з Донецька вже гарантувала собі перше місце у групі H Ліги Європи, здобувши у попередніх поєдинках максимум з можливого – 12 очок. 
 
«Коньяспор» за два тури до завершення групового етапу має в активі лише один пункт і посідає останнє, четверте місце у квартеті, де також змагаються бельгійський «Гент» та «Брага» з Португалії. Проте, команда з Туреччини ще зберігає теоретичні шанси посісти друге місце у групі, яке дозволить продовжити боротьбу за престижний трофей вже наступного року. 
 
Відтак, вочевидь, керівництво клубу «Коньяспор» розраховує, що гучна феєрична підтримка турецьких вболівальників у протистоянні з вже ніби немотивованим на максимальний результат «Шахтарем» зможе допомогти їхній команді здобути три очки у матчі у Львові.
 
comments powered by HyperComments