Учасники АТО отримали у власність п'ять тисяч земельних ділянок на Львівщині

П'ятниця, 18 листопада 2016, 13:34
З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками, у Львівській області військовослужбовці, їх сім`ї отримали у власність 4 849 земельних ділянок, загальною площею 1 096 га.
Учасники АТО отримали у власність п'ять тисяч земельних ділянок на Львівщині

Ділянки призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства, повідомляють у головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

З цієї кількості рішень, Держгеокадастром видано 3 110 наказів про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок, загальною площею 726 га. Землі розташовані поза межами населених пунктів. Учасники АТО приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (2798 земельних ділянок), особистого селянського господарства (281 земельна ділянка) та індивідуального дачного будівництва (31 земельна ділянка).

«Працівники Держгеокадастру завжди готові надати військовим вичерпну інформацію та допомогу в оформленні земельних ділянок», – запевняє начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Загалом, Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області, надано учасникам АТО та членам їх сімей 6 321 дозвіл на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 2587 га. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

За минулий тиждень (упродовж 9 – 16 листопада) головним управлінням видано 91 наказ про надання військовослужбовцям, учасникам АТО у власність земельних ділянок, 50 наказів про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою.

Найбільше видано наказів про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо земельних ділянок для учасників АТО у Пустомитівському (1 124), Жовківському (950) та Бродівському районах (603) Львівської області.

Ще 1739 земельних ділянок у межах населених пунктів військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі військові використають переважно для будівництва індивідуальних житлових будинків (1 491 земельна  ділянка).

comments powered by HyperComments