У центрі Львова попри негоду виступив військовий духовий оркестр 44-ої Тернопільської окремої артилерійської бригади (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 9 листопада 2016, 14:50
20 професійних військових музикантів зіграли для львів`ян просто неба.
У центрі Львова попри негоду виступив військовий духовий оркестр 44-ої Тернопільської окремої артилерійської бригади (ФОТО)
Військовий оркестр 44-ої Тернопільської окремої артилерійської бригади виступив на площі Ринок, аби потішити людей та популяризувати військову службу за контрактом.
 
«На Сході ми даємо концерти в тих місцях, де розташовані наші підрозділи, це не завжди будинки культури чи зали, граємо там, де є можливість і вже маємо свою публіку. Люди знають, коли ми приїжджаємо, дзвонять і приходять на наші концерти. Перші концерти були, як перший гливкий млинець, бо місцеве населення не розуміло, що це таке оркестр. Вони думали, приїдуть 5 людей і щось якось будуть грати. А коли ми дали концерт, організатори просили ще раз приїхати, казали, що до такого заходу вони не готувалися», – розповів начальник оркестру, військовий диригент 44-ї Тернопільської окремої артилерійської бригади Тарас Когут.
 
У активі оркестру окрім вдалих виступів вже є і рекорд України: хлопці та дівчата спустились у соляну шахту на Донбасі, де на глибині 289,5 м виконали гімн України.
 
«Мета сьогоднішнього заходу – популяризувати нашу 44-ту бригаду міста Тернополя, запросити на військову службу за контрактом усіх, хто бажає служити в артилерійських підрозділах. Наша військова частина як підприємство, в якому не тільки стріляють, а й живуть і працюють, грають на інструментах і виконують ролі по своїй спеціальності. У нас служать понад 2 тисячі осіб», – додав прес-офіцер бригади Юрій Кульпа.
comments powered by HyperComments