Львів та Харків у центрі неприємного інциденту: викрито мережу борделів

Юлія Субота  |  Неділя, 30 жовтня 2016, 16:21
Цими вихідними правоохоронні органи викрили міжміську мережу будинків розпусти.
Львів та Харків у центрі неприємного інциденту: викрито мережу борделів
Будинки розпусти, які були завуальовані під стриптиз-клуби, працювали у Львові та Харкові. Під час проведення санкціонованих обшуків виявлено та затримано більше 110 молодих дівчат,  більшість з яких надавали сексуальні послуги за гроші.
 
Про це сьогодні повідомив перший заступник Голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції Вадим Троян, передає прес-служба НП України. 
 
До проведення операції були залучені оперативники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Нацполіції та його територіальні підрозділи у Львівській, Київській, Харківській областях та місті Києві, слідче управління та прокуратура Львівської області. 
 
У ході реалізації одночасно проведено 11 обшуків у Львові та Харкові. Вилучено кошти на суму близько 200 тисяч гривень, мобільні телефони та сім-карти, рекламна продукція та записи щодо клієнтів та кількості отриманих коштів.
 
Згідно із записами сексуальні послуги за годину вартували від тисячі до кількох тисяч гривень, а 40% від суми заробітку отримувала повія. Клієнтами будинків розпусти було чимало молодих іноземців, зокрема, студентів.
 
Станом на зараз проводяться подальші слідчі (розшукові) дії за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. 
comments powered by HyperComments