«Карпати» знов програли в футбол. На «Арені Львів» (ВІДЕО)

Яша Томський  |  Субота, 22 жовтня 2016, 20:43
Мабуть коли 100500 років тому «Брати Гадюкини» уперше заспівали пісню про футбольну команду «Карпати», вони не могли й припустити, наскільки твір стане класикою.
«Карпати» знов програли в футбол. На «Арені Львів» (ВІДЕО)

Так, дійсно, «Карпати» знову програли у футбол, приймаючи кам'янську «Сталь» на «Арені Львів».

Команди активно розпочали бодатися, намагаючись швидко відкрити рахунок. Гра проходила на зустрічних курсах, і всю дорогу спостеріалися ініціативні «качелі».

На 26 хвилині відбулася ключова подія у матчі: Каленчук відкрив рахунок, файно пробивши з далекої відстані. Відразу після цього «Сталь» могла подвоїти свою перевагу, але м'яч після удару в дотик у виконанні Малакяна влучив у хрестовину.

Такий розвиток подій дещо розворушив «Карпати». Гравці намагалися відразу відновити паритет. Кінцівка першого тайму пройшла під контролем львів'ян, але відзначитися у воротах гостей їм так і не вдалося.

По перерві команди продовжили бодатися за очки. «Карпати» пробували різні варіанти та намагалися пробити щільну оборону кам'янців, але було помітно, що «зелено-білим» дещо бракує майстерності та зіграності. Натомість гравці «Сталі» продемонстрували холоднокровність та спокійно діяли впродовж всього тайму, намагаючись підловити суперника на контратаці. Рахунок спонукав «Карпати» йти вперед більшими силами, проте футболісти з Дніпропетровщини зіграли стратегічно грамотно і увезли зі Львова перемогу.

Відтак, кам'янці із 10-ма очками потихеньку наздоганяють «головний офіс» («Дніпро»), а «Карпати» з одним заліковим пунктом продовжують перебувати відповідно твору іншого класика – на дні.

Втім, головний тренер «Карпат» Олег Дулуб, котрий відносно недавно заступив на хитливий тренерський місток, знає, яку гру потрібно показувати, щоб львівський клуб досяг успіху:

«Карпати» повинні рівнятися на «Атлетіко» в єврокубках. А не коли вони грають в чемпіонаті з позиції сили, а коли з рівними або сильнішими за класом опонентами добре грають в обороні і проводять швидкі контратаки за першої ж можливості. І це все – за певної атмосфери у команді. Тільки на цьому можна побудувати гру», – вважає головний тренер.

comments powered by HyperComments