У Львові паралімпійці розповіли про свій шлях до успіху (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 6 жовтня 2016, 19:20
У Львові пройшла зустріч паралімпійських тріумфаторів із громадськістю.
У Львові паралімпійці розповіли про свій шлях до успіху (ФОТО)
Сьогодні у «Львівській копальні кави» (площа Ринок, 10) відбулась зустріч з українськими паралімпійцями – учасниками Паралімпійських ігор 2016 у Ріо-де-Женейро.
 
Усі охочі мали змогу поспілкуватись не лише із медалістами, але й учасниками олімпіади, яким до п`єдесталу не вистачило зовсім трохи:
 
«Ми навмисно запросити дітей з інвалідністю, зокрема, на зустрічі переважають діти із вадами слуху. Ми хотіли, щоб ці діти, які бажають увійти в спорт, або вже ним займаються, надихнулись прикладом цих спортсменів і зрозуміли, що можна долати себе, будь-які соціальні бар’єри і перемагати», – розповіла одна із організаторок зустрічі Юлія Карбонарова.
 
«Не падайте духом. Прагніть кращого, прагніть більшого. З Божою підтримкою людина дійсно може досягнути дуже високих результатів. Треба, не зважаючи на всякі неполадки, тільки вміти побачити цю можливість в житті. Здавалося б, коли я травмувався в дитинстві, це б мало перекреслити моє життя, але все одно я використав можливість займатись спортом і я досягнув багато чого в цій діяльності», – додав золотий призер Паралімпіади у Ріо з фехтування на візках Антон Дацко.
comments powered by HyperComments