Під львівською ратушею невдоволені мешканці організували акцію протесту (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 15 вересня 2016, 18:19
Мешканці прилеглих до сміттєзвалища сіл та перевізники вийшли на пікет до міської ради.
Під львівською ратушею невдоволені мешканці організували акцію протесту (ФОТО)

Сьогодні біля Львівської міської ради окрім учасників АТО, на пікет вийшли мешканці населених пунктів, прилеглих до Грибовицького сміттєзвалища й міські перевізники. 

Мешканці сіл Грибовичі та Малехів і міста Дубляни вийшли на пікет проти сміттєзвалища із плакатами: "Депутати, закрийте Грибовицьке сміттєзвалище". Люди вимагають від Львівської міської ради прийняти рішення про закриття сміттєзвалища. Також хочуть, аби на офіційному сайті оприлюднили проект рекультивації звалища і врешті розпочали ці роботи. 

Представники фірм-перевізників та водії міських маршруток біля міської ради вимагають врегулювати питання щодо перевезення пільговиків. Вони прийшли з плакатами: "Чому Садовий уникає діалогу з перевізниками" та "Поверніть нам зароблені гроші".

"Повісили на нас всіх пільговиків і займаються тут демагогією. Ми маємо мовчки всіх возити, а самі працювати за копійки. Щось я не чув, щоб у депутата була така зарплата як у когось із нас, зате всі дуже мудрі", - обурився активіст із боку перевізників. 

comments powered by HyperComments