Ситуація з вивозом сміття у Львові знову критична

Юлія Субота  |  Вівторок, 13 вересня 2016, 17:57
Станом на 13 вересня по місту далі стоять переповнені баки зі сміттям.
Ситуація з вивозом сміття у Львові знову критична
Вивіз сміття у Львові зазнав чергового фіаско - десятки вулиць потерпають від нагромадження сміття та жахливого смороду,  а все тому, що місто ніяк не може домовитись із сміттєзвалищами:
 
"Ситуація зі сміттям у Львові має політичний аспект через те, що практично всі сміттєзвалища на Львівщині та за її межами заблоковані, за винятком двох, які зараз приймають сміття", – зазаначила під час брифінгу у Львові сказала голова Сихівської РДА, заступник голови міської комісії Львова з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк.
 
Пані Маруняк повідомила, що у Львівській міськраді працює штаб, засідання якого проводять щоденно, і на них приймають відповідні рішення.
 
Вона зазначила, що на сьогоднішній день всі заходи зі стабілізації Грибовицького сміттєзвалища зупинені, враховуючи звернення мешканців довколишніх сіл, з якими міська влада проводить перемовини. За її словами, зараз на Грибовицькому сміттєзвалищі лише тривають роботи з встановлення відеонагляду, огорожі та окріплення схилів. 
 
Найбільш проблемним є вивіз сміття у Сихівському, Шевченківському та Франківському районах Львова.
 
 
comments powered by HyperComments