Як пройшов День фізкультури і спорту у Трускавці

Субота, 10 вересня 2016, 23:45
У Трускавці Львівскої області на майдані Незалежності у переддень фізичної культури і спорту, який відзначається 10 вересня, відбувся легкоатлетичний пробіг «За мир та єдність України» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста.
Як пройшов День фізкультури і спорту у Трускавці

Загальне керівництво спортивно-масового заходу здійснювали відділ освіти та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради. Безпосереднім проведення змагань займалася суддівська колегія з числа тренерів дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець».

Представляли команди керівники загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста. Відкривав змагання завідувач відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради Роман Коваль. На урочистому відкритті учасників заходу вітав міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, який побажав усім мирного неба, хорошого настрою, міцного здоров’я та перемог у спорті і в житті.

По завершенні пробігу грамотами за досягнуті успіхи у навчанні і вихованні дітей, ініціативну творчу діяльність та сумлінне виконання професійних обов’язків нагороджені трускавецькі працівники сфери фізичної культури і спорту, а вихованці ДЮСК «Спортовець» отримали від міської влади спортивний інвентар – 15 баскетбольних, футбольних та волейбольних м’ячів, три комплекти спортивної форми та багато іншого спорядження для занять видами спорту, що культивуються у цьому закладі. Всі призери пробігу були нагороджені грамотами та медалями Трускавецької міської ради.

comments powered by HyperComments