Львову представили перші міські автобуси "Електрону" (ФОТО)

Середа, 25 травня 2016, 14:08
25 травня на площі Ринок відбулось офіційне представлення нових автобусів, що скоро виїдуть на маршрути містом.
Львову представили перші міські автобуси "Електрону" (ФОТО)

Сьогодні, 25 травня, у Львові презентували перші автобуси, придбані містом у компанії "Електрон". Станом на зараз куплено 10 автобусів, які вже днями розпочнуть курсувати містом.  

"В цьому році ми ще отримаємо 7 нових трамваїв, ми будемо отримувати нові тролейбуси і, я переконаний, що ми в цьому році отримаємо, як і було заплановано, 55 нових  автобусів і вони виїдуть на маршрути Львова", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

На відміну від більшості громадського транспорту Львова, автобуси оснащені відкидною рампою призначеною для пасажирів на інвалідних візках та спеціальним місцем в салоні, обладнане ременями безпеки.

Щоправда, поки місто не може похвалитись оснащеними для маломобільних груп зупинками громадського транспорту. Як зазначають чиновники - питання знаходиться на стадії вирішення. 

Цікаво знати: Автобус марки "Електрон" А18501 – це сучасний, комфортабельний місткий транспорт із 100 % низьким рівнем підлоги, розрахований на перевезення понад 100 пасажирів. Програмоване електронне табло та біжучий рядок в салоні забезпечують максимальну інформативність для пасажирів про рух автобуса. Автобус оснащений потужним і економічним дизельним двигуном Cummins (виробництва США), що від повідає екологічному стандарту Євро 5.

comments powered by HyperComments