У Львові проходить акція "Дні профілактики і раннього виявлення артеріальної гіпертензії" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 23 травня 2016, 13:20
З 23 по 31 травня львів`яни мають змогу продіагностувати свій тиск.
У Львові проходить акція "Дні профілактики і раннього виявлення артеріальної гіпертензії" (ФОТО)

У Львові з 23 до 31 травня проходить щорічна акція "Дні профілактики і раннього виявлення артеріальної гіпертензії", яка цього року відзначає своє десятиріччя. 

"Ми закликаємо усіх мешканців виміряти свій тиск, пройти обстеження у лікаря і, за потреби, вжити усіх необхідних заходів для збереження свого здоров’я і життя", - заявив Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я ЛМР.

У акції беруть участь волонтери (для вимірювання артеріального тиску в наметах) – студенти Львівського державного медичного коледжу ім. А. Крупинського. Окрім інформації про показники тиску, в наметах можна отримати освітні матеріали по АГ та її ускладнень – інфаркту та інсульту. Пацієнти з підвищеним артеріальним тиском отримають консультації фахівців, необхідні додаткові обстеження, освітні матеріали по АГ (пам`ятки, щоденники контролю артеріального тиску та інше).
 
Кожен охочий має змогу виміряти артеріальний тиск у міських поліклініках та лікарнях, де розміщені пункти вимірювання артеріального тиску, а також у шести медичних пунктах-наметах, які розташовані за такими адресами: пл. Ринок, проспект Шевченка, проспект Свободи, вул. Широка, проспект Чорновола, проспект Червоної Калини.
comments powered by HyperComments