У Львові заклали капсулу першого будинку для воїнів АТО (ФОТО)

П'ятниця, 8 квітня 2016, 15:31
У Львові відбувся офіційний старт будівництва житла для воїнів АТО та їхніх сімей.
У Львові заклали капсулу першого будинку для воїнів АТО (ФОТО)
Сьогодні, 8 квітня, у Львові відбулось урочисте закладання капсули на будівництві першого будинку для бійців АТО та їхніх сімей. Будівлямає стати першою із чотирьох запланованих, де вже наступного року мають жити родини українських бійців. 
 
Роботи на будівельному майданчику на вул. Під Голоском ведуть з початку березня. Підрядник - ТзОВ "Архітектура. Будівництво. Дизайн", як переможець тендеру зі зведення будівлі, уже завершує рити котлован. Забудовники запевнили, що на рахунку є досить коштів, аби продовжувати будівництво й протягом року з бюджету має бути виділено ще 20 млн. грн.
 
"Маємо завершити всі роботи у листопаді чи на початку грудня. Тож вже до кінця року будинок має бути здано у експлуатацію. Хто саме тут буде тут жити поки невідомо та й підрядники не відповідають за поселення мешканців", - зазначив Віктор Писаренко, керівник ЛКП "Рембуд".
 
Згідно із планом, нові помешкання мають отримати 53 родини, кожне помешкання матиме дві кімнати й середню площу у 67 метрів квадратних. Також під будинком буде облаштовано підземну стоянку. 
 
У рамках заходу відбулось церковне освячення капсули та спільна молитва. Свої підписи на документі у капсулі поставили не лише представники влади, а й бійці АТО та волонтери. 
 
 
 
 
comments powered by HyperComments