Бійці АТО вимагають від влади Львова обіцяного житла (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 4 лютого 2016, 14:02
Кілька десятків воїнів АТО та членів їхніх сімей вийшли на пікет до стін ратуші.
Бійці АТО вимагають від влади Львова обіцяного житла (ФОТО)

Сьогодні, 4 лютого, учасники АТО та їх сім`ї організували пікет під стінами Львівської міської ради. Мета події - нагадати за обіцянку дану владою, а саме - надання житла воїнам АТО до квітня поточного року. 

До львівської ратуші пікетувальники прийшли з плакатами, де написали красномовні гасла: «Два роки без житла», «Створіть дієву комісію», «Нові депутати – нові надії», «2016 рік – останній атошник отримає квартиру», «У Львові воїнам АТО дають землю тільки на цвинтарі», «Спілки АТОвців об’єдналися проти бездіяльності мерії», «Міняємо окопи на будівельні котловани», «Квітень не за горами».

Колишні воїни АТО та їхні сім`ї не розуміють, чому влада не виконує свої обіцянки по наданню житла, а от охороною виділену під будівництво ділянку забезпечує справно:

"Садовий обіцяв у квітні вручити нам ключі, але їх немає і не буде, бо на вулиці Підголоско, де має бути виділена ділянка під будівництво, ще навіть фундамент не залитий. Там стоїть лише паркан і охорона, немає більше нічого. На послуги охорони вже списали 230 тисяч гривень. Для чого охороняти паркан?",  - розповів учасник пікету Юрій.

Чи піде влада на діалог із пікетувальниками й чи збігатимуться дії влади з обіцянками, стане відомо дуже скоро, адже терміни, які були озвучені ще минулого року стрімко спливають. 

comments powered by HyperComments