Під ЛОДА перевізники знову зібрались на пікет (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 26 січня 2016, 12:34
Сьогодні, 26 січня, під Львівською обласною радою перевізники знову вийшли на пікет проти скорочення маршрутів до автовокзалу на вул. Стрийській.
Під ЛОДА перевізники знову зібрались на пікет  (ФОТО)
Сьогодні, 26 січня, перевізники вийшли на черговий пікет до стін ЛОДА, аби нагадати народним обранцям про свої вимоги, а саме: запобігти скороченню маршрутів й залишити  кінцеві зупинки у Львові на АС-3 (вул. Петлюри) з проміжною зупинкою на приміському вокзалі або з кінцевою зупинкою на АС-8 (пл.Двірцева,1, головний залізничний вокзал).
 
Саме сьогодні на сесії облради мали озвучити звіт робочої групи з вивчення ситуації, яка склалася у сфері автоперевезень у Львівській області. Пікетувальники, до слова, були налаштовані дуже рішуче: 
 
"Якщо й нині не вдасться домогтись того, аби влада нас почула, то будемо перекривати трасу, нам не звикати! Як зробити щось для людей - так відразу відмовки. А де гроші брати на ті пересадки не каже ніхто", - розповіла учасниця пікету та мешканка області пані Ганна.
 
Окрім самих пікетувальників під стінами ЛОДА також зібралось близько десяти маршрутних автобусів, яким влада грозилась перенести кінцеві зупинки на околиці міста.
comments powered by HyperComments