Львів`яни вийшли на пікет проти незаконної забудови на території школи №91 (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 22 січня 2016, 14:26
22 січня під стіна ЛМР зібрались мешканці вулиць Варшавської та Соснової, аби недопустити незаконного будівництва в себе під вікнами.
Львів`яни вийшли на пікет проти незаконної забудови на території школи №91 (ФОТО)

Сьогодні, 22 січня, під стінами львівської ратуші мешканці вулиць Варшавської та Соснової зібрались на пікет. Виною всьому незаконна забудова, яку відчайдушно намагається розпочати забудовник, припри попередню заборону міської влади.

Мешканці вимагають від влади припинити відмахуватись від народу половинчатими рішеннями, які не несуть у собі реальної сили:

"Ми вже висловлювали свою думку з цього приводу й влада наче заборонила будівництво об`єкта на територію школи. Але кілька днів тому забудовник знову відновив будівництво й навіть встановив будівельний майданчик. Ми власними силами вчора не дали техніці заїхати до місця будівництва,люди чергували там навіть вночі. Там же навіть нема заїду для великогабаритної техніки й жодного облаштованого заїзду!", - розповідає мешканець сусіднього із забудовою будинку пан Руслан. 

Згідно з намірами забудовника на згаданій ділянці планують звести 17-поверховий житловий будинок, хоча забудовник має дозвіл на зведення лише трьох поверхів:
 
"За документами, забудовники мають дозвіл на будування лише трьох поверхів. Зрозуміло, що там є серйозні юридичні порушення. Якщо влада не вдасться до рішучих кроків, поки суд винесе свою рішення, то будинок вже може бути давно зведено", - обурюються мешканці мікрорайону.

 

comments powered by HyperComments