У львівському аеропорту вшанували пам`ять загиблих у Донецьку кіборгів (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 21 січня 2016, 15:49
21 січня у приміщенні Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького виступив військовий оркестр.
У львівському аеропорту вшанували пам`ять загиблих у Донецьку кіборгів (ФОТО)

Сьогодні, 21 січня, у залі міжнародного терміналу аеропорту "Львів" імені Данила Галицького відбулась акція присвячена вшануванню пам’яті захисників Донецького аеропорту під гаслом «Герої не вмирають. Героям Слава!».

Для вшанування пам`яті про кіборгів, які 242 дні мужньо обороняли український стратегічний об`єкт, у міжнародному терміналі запалили свічки й відбувся виступ військового оркестру Львівської академії сухопутних військ.

"Перша композиція – «Молюсь за тебе» Дмитра Бортнянського – приурочена пам’яті загиблих воїнів. Другий твір – «Боже великий, єдиний» Миколи Лисенка. Це духовний гімн України, яким ми звернулись до Бога, щоб дав нам сил вистояти у важкі часи. І наостанок ми виконали сучасний твір «Інтро». Ця композиція звучить більш святково, наповнена вірою в майбутнє, коли на нашій землі знову буде мир", - зазначив заступник начальника військового оркестру Національної академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного Богдан Катриняк.

Подібні акції влаштували також у аеропортах Києва, Одеси, Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова, Тернополя, Івано-Франківська та Вінниці.

comments powered by HyperComments