У львівському аеропорту під час польоту загорівся літак

Юлія Субота  |  П'ятниця, 15 січня 2016, 11:33
Сьогодні вранці після вильоту із львівського аеропорту загорівся літак.
У львівському аеропорту під час польоту загорівся літак

Сьогодні, 15 січня, після вильоту із львівського аеропорту, рейс, що летів на Київ несподівано задимівся та змушений був здійснити аварійну посадку. Літак повернувся на львівське летовище близько півгодини по зльоту. 

Незадоволені пасажири вже почали ділитись думками з приводу інциденту у мережі:  "Мій рейс авіакомпанії «МАУ» о 7 годині ранку успішно злетів на Київ. Здавалося б, все йшло добре, однак хвилин через 20 в літаку почало сіріти від диму та було неможливо дихати. Люди одразу почали кричати та кликати на допомогу стюардес, хоча вони робили вигляд ніби нічого не трапилося. Після крику переляканих людей літак почав повертати назад на Львів", – написала на своїй сторінці у Facebook одна з пасажирок рейсу Сніжана Беляєва.

Цікаво, що ані у аеропорту, ані в авіакомпанії перевізника офіційних коментарів поки давати не хочуть. Однією з версій несправності на борту літака неофіційно називають загорання багажу.

У зв`язку із чим після скасування рейсу пасажири змушені були годинами чекати у черзі, аби отримати свій вантаж та переоформити свої квитки, адже більшість людей летіли до Києва, аби там пересісти на міжнародні рейси. 

 

 

comments powered by HyperComments