У Львові для дітей організували "Веселі зимові спортивні розваги" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 5 січня 2016, 16:10
5 січня у парку на Левандівці для дітей організували цікавий інтерактивний захід.
У Львові для дітей організували "Веселі зимові спортивні розваги" (ФОТО)

Сьогодні, 5 січня, парк неподалік озера на Левандівці перетворися на справжню мекку зимового туризму: спеціально до заходу "Веселі зимові спортивні розваги" на місцевих діток чекали квести, велосипедні траси та різноманітні туристичні дистанції. 

У засніженому парку на юних екстремалів чекали найпопулярніші туристичні імітаційні маршрути, з якими стикається кожен турист при активному відпочинку:

"Сьогодні ми продовжуємо минулорічну традицію популяризацію здорового способу життя серед дітей та молоді Левандівки, адже спортивний туризм - це не лише літні прогулянки, а й зимові. Ми облаштували тріал-трасу, дистанцію "путанка" чи "завали", висячі петлі та дистанцію "паралелі", -  розповів виконувач обов`язків  директора дитячого центру туризму та краєзнавства "Левандівка" Федуна Андрій Миколайович. 

Окрім активного спортивного відпочинку на учасників забав чекали також і квести на орієнтування по місцевості, за успішне проходження яких діти отримували солодкі подарунки. 

А коли юні учасники натомились на морозі на них чекала тепла кімната у кінотеатрі "Супутник", що неподалік, діти мали змогу  разом із керівниками гуртків провести пізнавальні краєзнавчі заняття. 

comments powered by HyperComments