У Львові відбулась акція солідарності зі страйкуючими шахтарями (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 23 грудня 2015, 17:56
23 грудня під стінами ЛОДА відбувся пікет громадських організацій.
У Львові відбулась акція солідарності зі страйкуючими шахтарями (ФОТО)
Сьогодні, 23 грудня, активісти "Автономного опору" пікетували Львівську ОДА в знак солідарності з шахтарями Червонограду та Кривого Рогу.
 
Сьогодні у Києві шахтарі Червонограду, за участі обох профспілок шахт ДП "Львіввугілля", пікетують стіни Верховної Ради та Кабміну. Вони вимагають від уряду країни не допустити розвалу вугільної галузі.
 
Акція відбулась під гаслом "Наша зброя солідарність!", аби ще раз нагадати всім про те, що саме в єдності наша сила і лише разом ми зможемо подолати всі перешкоди, адже сьогодні не виплачують гроші шахтарям, а завтра це може стосуватись й іншої сфери діяльності. 
 
"Шахтарі Львівщини нині поїхали до Києва страйкувати Верховну Раду та Кабмін, адже шахти продовжують приватизувати, а шахтарі не отримують зарплати місяцями. Ми зібрались тут, аби підтримати у Львові, на місці, адже якщо не буде солідарності у суспільстві, шахтарі самі не зможуть вирішити всі ті проблеми", - розповіла "Справжній Варті" активістка "Автономного Опору" Настя. 
 
Під час акції до пікетувальників вийшов заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський й запевнив: "Станом на зараз  у нас із шахтарями є повне розуміння й ми будемо робити все можливе, аби у якомога швидше вирішити проблему заборгованості та умов праці гірників". 
comments powered by HyperComments