Перевізники вийшли на пікет під стінами Львівської міської ради (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 17 грудня 2015, 15:07
Перевізники вкотре простять владу міста не переносити кінцеву зупинку з приміського вокзалу.
Перевізники вийшли на пікет під стінами Львівської міської ради (ФОТО)

Сьогодні, 17 грудня, у день сесії Львівської міськради перевізники Львівщини знову вийшли на пікет, цього разу до стін ЛМР. Головною вимогою водіїв та зацікавлених мешканців залишається стара схема кінцевих зупинок маршрутів, а не перенесення їх з приміського вокзалу на околиці. 

Пікетувальники приїхали до стін міської ради на маршрутках, які водії у ряд припаркували просто перед входом у ратушу. Водії пояснили: їх не чують вже декілька разів поспіль, нині приїхали - аби почули.

"Є люди, які кожного дня доїжджають до Львова на роботу, на базар, платять по 30 грн. Коли їм доведеться їздити з пересадками, то це ще додатково 8 грн. Коли перенесуть кінцеві зупинки, то людям доведеться добиратися і двома маршрутками. Це означає, що вони кожного дня додатково витрачатимуть 16 грн., а це непідйомна сума для багатьох сімей, де по 1-2 дитини, а є й такі, що дітей троє", -  заявив представник перевізників Володимир Гарбуз.

Після того як пан Гарбуз виступив на сесії міської ради перед депутатами та висвітлив позицію перевізників, мер Андрій Садовий запевнив усіх присутніх у тому, що вже сьогодні буде створено спеціальну комісію, аби досягти компромісу у цьому питанні. 

comments powered by HyperComments