У Шевченківському гаю запрацює хатинка Святого Миколая

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 30 листопада 2015, 15:25
З 18 до 19 грудня у Музей народної архітектури та побуту (Шевченківський гай) проводитимуть театралізовану казкову екскурсію «Святий Миколай у гаю».
У Шевченківському гаю запрацює хатинка Святого Миколая

Як зазначають в адміністрації Шевченківського гаю, спеціально до свята відкриється хатинка Святого Миколая, де він разом з янголятами зустрічатиме своїх маленьких друзів. Тож усі чемні дітки, які зустрінуться із Святим Миколаєм отримають яскраві враження та подарунки.

Також, відвідувачів чекають різноманітні атракції та ознайомлення з давніми традиціями. Зокрема, ще на вході до Музею гостей зустрічатиме веселий Гайовичок, який проведе екскурсію казковим маршрутом. У хаті музичних інструментів – музикант-чарівник, покаже давні інструменти, навчить акомпонувати пісню «Ой хто, хто Миколая любить». У стародавнй школі гості зустрінуться з ангеликом, який, не зважаючи на витівки вередливого чортика Антипка, розкаже про дитинство Миколая. Окрім цього, у водяному млині відвідувачі зможуть зігрітися біля вогнища та почастуватися трав’яним чаєм із кренделиками.

Екскурсія розрахована на вікову категорію 6- 9 років. Для участі в заході необхідно зареєструватися на сайті.

comments powered by HyperComments