У Львові триває виставка сакрального мистецтва "Під заступництвом Богородиці" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 29 листопада 2015, 16:35
У мистецькій галереї сакрального мистецтва "Iconart" триває виставка Оксани Романів-Тріски та Тараса Лозинського "Під заступництвом Богородиці".
У Львові триває виставка сакрального мистецтва "Під заступництвом Богородиці" (ФОТО)

Днями у львівській мистецькій галереї сучасного сакрального мистецтва розпочалась виставка талановитих митців Оксани Романів-Тріски та Тараса Лозинського "Під заступництвом Богородиці".

Два автори, які працюють у схожих стилях представили публіці свої роботи, яких об`єднує спільна тематика: місійність та велич Марії, адже саме цей образ є одиним із головних у християнстві. 

Львівські митці взялись відтворити своє бачення образу Богородиці у доволі нетрадиційній техніці, а саме - малюнок на склі. Тепла кольористика та пластичність здавалось би статичного образу вражає.

Обидва майстри починали творити у сфері сакрального живопису у жанрі гуцульсько-покутського іконопису, що прослідковується й у серії робіт "Під заступництвом Богородиці" й надає кожному малюнку особливого шарму.

Прийти та переглянути виставку Оксани Романів-Тріски та Тараса Лозинського "Під заступництвом Богородиці" можна до 20 грудня. 

 

 

 

comments powered by HyperComments