Правий сектор у Львові організував театралізовану акцію до Голодомору (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 28 листопада 2015, 15:03
28 листопада до Російського консульства прийшли активісти Правого сектора.
Правий сектор у Львові організував театралізовану акцію до Голодомору (ФОТО)

Сьогодні, 28 листопада, у річницю Голодомору, до входу у Російське консульство прийшло кілька десятків львівських активістів Правого Сектора, які влаштували там театралізоване дійство.

Хлопці та дівчата прийшли з колосками, синьо-жовтими стрічками та буханцями хліба. На в`їзді у консульство розвісили велетенський банер із написом: "Голодомор 1932-1933. Пам`ятаємо. Помстимось".

Активісти вишикувались у ряд та здавали колоски та хліб "російським солдатам", які забирали у людей останній харч, жуючи при цьому ковбасу. 

Інсталацію також доповнили страшні кардри минулих звірств, які чинила тодішня влада з мільйонами укаїнців. Лише за приблизними підрахунками під час штучного голоду у 20-их-30-их роках померло близько 10 мільйонів українців.

"Ми тут, аби не лити сльози, а показати, що ми є, ми тут і ми пам`ятаємо. Сьогодні російський агресор далі тероризує нашу державу, але ми дали відсіч і зупинили агресора", - розповів координатор Правого сектора Володимир Лазур. 

Під кінець акції-перфоменсу присутні запалили лампадки синього та жовтого кольорів й виклали їх під банером, поруч із символічними колосками. 

comments powered by HyperComments