У Львові стартував українсько-польський футбольний турнір (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 20 листопада 2015, 19:19
У рамках міжнародного дитячого турніру з футболу у Львові відбулась передача пам’ятної таблиці футболіста Казімежа Гурського Львову.
У Львові стартував українсько-польський футбольний турнір (ФОТО)

Сьогодні, 20 листопада, у Львові відбулось урочисте відкриття міжнародного футбольного турніру серед юнаків. Між собою за звання чемпіонів змагатимуться польські та українські хлопці.

У рамках заходу відбулась передача пам’ятної таблиці видатного польського футболіста Казімежа Гурського Львову, адже саме тут він жив та працював тривалий час. Спеціально для заходу до міста Лева завітав Даріуш Гурський, син Казімежа Гурського.

"Для нас дуже важливо сьогодні бути тут разом з вами. То справді є чесна справа. Нашим головним завданням є популяризація пана Казімежа, який має пряме відношення до Львова. На сьогоднішньому турнірі у честь Казімежа Гурського виступатимуть польські та українські молоді футболісти і це символічно. Також меморіальна таблиця буде встановлена на стінах школи, у яку ходив пан Гурський" , - розповів "Справжній Варті" Януш Єсьонек, президент фонду ім. Казімежа Гурського.
 
"Нам надзвичайно приємно, що завдяки нашим спільним зусиллям та зусиллям міської влади міста вдалось організувати цей турнір. Адже у непростий для країни час дуже важливим є об`єднуватись із нашими польськими сусідами та творити добрі справи. У майбутньому наш фонд готовий й надалі підтримувати подібні ініціативи", - розповіла Ольга Анохіна, директор БФ "Чесна справа".
 
Окрім спортивної складової, юні футболісти, які беруть участь у турнірі, матимуть змогу відвідати найвизначніші місця Львова та прогулятись вуличками стародавнього міста у супроводі екскурсовода. 
comments powered by HyperComments