У львівській ратуші стартувала фотовиставка переселенців (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 20 листопада 2015, 15:55
20 листопада у стінках львівської мерії розпочалась фотовиставка "В об'єктиві фотоапарату: життя в перехідному періоді очима молоді".
У львівській ратуші стартувала фотовиставка переселенців (ФОТО)

Від сьогодні, 20 листопада, у коридорах львівської ратуші можна натрапити на фотовиставку "В об'єктиві фотоапарату: життя в перехідному періоді очима молоді".

До експозиції якої увійшло близько 50 фоторобіт, зроблених фотографами-аматорами у Харківській області. Мета заходу - приверення уваги львів`ян та гостей міста до проблеми переселенців, адже проблема нікуди не зникала:

"На цій виставці переселенці знімали на фото переселенців, адже у такий спосіб краще зрозуміти одне одного та передати задумане, зробити фотографії відвертішими. Тут зображено життя переселенців таким, який воно є.  Багато з нас навіть не здогадується, що життя переселенів з Донбасу є саме таким. А в Україні тема переселенців, на жаль, відходить на другий план, адже у всіх на устах перебіг АТО. Проте, життя людей, які втратили свої домівки від цього не стала менш актуальною", - розповів "Справжній Варті" один із авторів виставки, журналіст Ескільдер Алієв.

Прийти та переглянути виставку "В об'єктиві фотоапарату: життя в перехідному періоді очима молоді" можна до 29 листопада у коридорі ратуші, що на 2 поверсі. 

 

comments powered by HyperComments