У Львові презентували збірники трьох науково-практичних конференцій "Геноцид України в ХХ ст." (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 18 листопада 2015, 18:26
18 листопада у приміщенні Львівського музею визвольної боротьби України відбулась презентація трьох масштабних конференцій у вигляді книг.
У Львові презентували збірники трьох науково-практичних конференцій "Геноцид України в ХХ ст." (ФОТО)

Сьогодні, 18 листопада,  у приміщенні Львівського музею визвольної боротьби України відбулась презентація збірників  трьох науково-практичних конференцій "Геноцид України в ХХ ст.".

На огляд публіки представлено три книги, у яких зібрані повні дані тих безкарних злочинних діянь, що відбувались на українських землях ще століття тому. Сьогоднішня презентація присвячена пам`яті усіх жертв Голодомору, який забрав життя близько 10 мільйонів українців. 

У книгах зібрано більше ніж просто загальновідомі та маловідомі факти, у них читач зможе знайти неспростовні докази того чи іншого рядка, який описано у книзі:

"Тут зібраний дуже цінний та повний матеріал, для майбутнього суду над злочинцями, зокрема, суду над комунізмом, злочинами, які він вчинив проти українського народу й проти інших національностей. Ми маємо надію, що створена нами комісія органічно увійде у такому ж саму міжнародну комісію при Гаазькому суді, де буде почато процес над злочинами комунізму, які не мають терміну давності. Ми виходимо із того, що якщо злочин не був покараний, він може рано чи пізно повториться знову на планеті Земля", - розповів "Справжній Варті"  доктор філологічних наук, професор Львівського національного університету ім. І. Франка, член Національної спілки письменників України Любомир Сеник. 

Товариство Відродження української нації, ЛНУ імені Івана Франка, КЗ ЛОР Львівський історичний музей, які є організаторами події, не збираються зупинятись на досягнутому й вже навесні наступного року планують провести наступну, вже четверту, науково-практичну конференцію. 
comments powered by HyperComments