Аваков попереджає про можливі теракти у Львові

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 16 листопада 2015, 21:19
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в фейсбук попереджає про підготовку можливих провокацій та терактів, які мають дестабілізувати Україну.
Аваков попереджає про можливі теракти у Львові

«МВС І СБУ мають інформацію про підготовку терористичних атак і провокацій з використанням вогнепальної бойової зброї та вибухових пристроїв у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові та ряді інших міст країни», - написав міністр.

За його словами, з урахуванням високих ризиків терористичної загрози, прийнято рішення про переведення всіх правоохоронних структур на посилений режим роботи.

Також Міністр МВС закликав українців бути уважними в місцях проведення масових заходів та акцій і негайно інформувати правоохоронні органи про осіб, поведінка яких викликає підозру або про підозрілі предмети, зброю, самотній багаж.

Окрім цього Арсен Аваков звернувся до політичних партій та громадських організацій із закликом по можливості  утриматися від проведення масових заходів в найближчі дні, оскільки масове скупчення людей, за його словами, сьогодні дуже вразливе до провокацій і терористичних ризиків. 

comments powered by HyperComments