У Львові пройшов театральний фестиваль арт-терапії "ВДОМА" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 14 листопада 2015, 18:11
14 листопада у приміщенні Львівського палацу мистецтв відбулось справжнє свято для учасників АТО й їхніх сімей.
У Львові пройшов театральний фестиваль арт-терапії "ВДОМА" (ФОТО)

Сьогодні, 14 листопада,  у приміщенні Львівського палацу мистецтв відбувся театральний фестиваль арт-терапії "Вдома". Подія організована спеціально для учасників АТО,  а особливо їхніх сімей.

На святі дорослі та діти мали змогу стати учасниками цілої низки майстер-класів різного спрямування, переглянути театральну виставу, позайматись медитацією та йогою, а також скуштувати смаколиків, зокрема гарбузову зупу за особливим рецептом.

Подібні заходи - реальна необхідність, адже після проходження реабілітації чи повернення з фрону, сам воїн та його сім`я важко повертаються до звиклого ритму життя, тож соціалізація та допомога ззовні дуже часто буває рятівною.

"Ми дорослі спілкуємось між собою, наші діти спілкуються між собою. Не у всіх чоловіки повернулись живими з поля бою... Особливо важко діткам у цій непростій ситуації, тому дуже тішимось з того, що маємо де та з ким провести вихідний час, а ще й тоді, коли дітям так весело", - поділилась враженнями від події учасниця свята пані Оля. 

Фестиваль арт-терапії "Вдома" тривав протягом цілого дня й зібрав навколо себе чимало дорослих та дітей, які б залюбки прийшли на подібний захід у майбутньому. 

comments powered by HyperComments