У Львові встановили перші в Україні карткові паркомати (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 10 листопада 2015, 14:47
ЛКП "Львівавтодор" закупив для міста 2 паркомати, у яких розрахуватись за парковку можна банківською карткою.
У Львові встановили перші в Україні карткові паркомати (ФОТО)

Сьогодні, 10 листопада, у центрі міста відбулась презентація унікального для міста та всієї України - автомата, а саме паркомата, який дозволяє водіям розраховуватись за стоянку за допомогою банківської картки.

Паркомати надало місту ЛКП "Львівавтодор", яке придбало дві позиції, вартістю понад 200 тис. грн. Від сьогодні паркомати вже працюють, щоправда,  у тестовому режимі.  Поки повністю налагодити їх роботу не вдалось, тож майстрам необхідно врахувати всі недоліки нової техніки. 

В ідеалі оплатити паркування можна двома способами: провівши будь-якою банківською карткою по терміналу, або сплативши безконтактно карткою MasterCard, перед цим просто прикласти її до терміналу. Сума, яка відповідає вартості проїзду на парковку буде автоматично списана з рахунку без жодної комісії.  

"Те, що ми сьогодні встановлюємо ці паркомати у Львові - дуже важливий крок, який дуже спростить життя мешканців міста, адже забезпечить доступ до оплати за паркування не лише готівкою, а й банківськими картками. Це зручно, просто та швидко", - переконаний директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза. 

Станом на сьогодні паркомати можна знайти за такими адресами: площа Міцевича та на проспекті Шевченка. 

 

comments powered by HyperComments