У Львові побили шведських фанатів через підтримку сепаратистів? (ФОТО, ВІДЕО)

Валерій Шмаков  |  Вівторок, 3 листопада 2015, 21:23
У Львові перед матчем «Шахтар» - «Мальме» сталася масова бійка між українськими та шведськими уболівальниками.
У Львові побили шведських фанатів через підтримку сепаратистів? (ФОТО, ВІДЕО)

Інцидент трапився у провулку Крива Липа близько 18 години вечора. За інформацією очевидців, 70 шведських фанатів, відпочивали в пабі «Дублін». Згодом із вулиці Січових Стрільців до них підійшли близько 50 українських ультрас із якими виник конфлікт.

За інформацією об’єднаннія «Варта 1» на місце події приїхали сім машин поліції та два автобуси спецпідрозділу у повній амуніції».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час бійки фанати поламали меблі у пабі, а один із її учасників намагався розбити вікно. Проте, сутичка тривала недовго - українські футбольні фанати швидко розбіглися, тож правоохоронцям вдалося затримати лише декількох з них. Також до одного із шведських уболівальників викликали швидку допомогу.

Після цього правоохоронці проконтролювали щоб шведські фани, більшість із яких перебували у стані алкогольного сп’яніння, безпечно дісталися до готелю, де вони поселилися.

Що могло стати причиною бійки наразі невідомо. За однією з версій конфлікт міг виникнути через антифашистську політику шведського фан-клубу «Мальме» та начебто підтримку сепаратистських псевдореспублік на Сході України. Зокрема, як доказ цього в соцмережах поширюють ось таке фото оголошення шведською мовою про матч «Шахтар» - «Мальме» із георгіївською стрічкою:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Також у пабліку «Banderstadt | Ультрас Карпати Львів» опубліковані фото як невідомі топчуть фанатські шарфи з символікою клубу «Мальме» із підписом «Частина подарунків від шведських гостей».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, сьогодні у Львові пройшов матч між «Шахтарем» і шведським «Мальме» в рамках 4 туру групової стадії Ліги чемпіонів. Як повідомили у прес-службі МВС, правопорядок під час матчу забезпечувало близько 800 правоохоронців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments