У Львові втретє скоєно замах на будинок Садового

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 30 жовтня 2015, 00:41
Сьогодні, пізно ввечері, близько 22.50, у Львові на подвір‘ї будинку міського голови Андрія Садового вибухнула граната РГД. Метальника гранати вдалося затримати на місці злочину. Про це повідомили в ГУ МВСУ у Львівській області.
У Львові втретє скоєно замах на будинок Садового

Граната вибухнула між стіною будинку і баком біля стіни. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Працівники міліції, які здійснюють охорону території біля помешкання мера Львова, затримали чоловіка, який кинув гранату на подвір‘я родини Садових. Встановлено, що він є 29-річним місцевим мешканцем. В рюкзаку у нападника також виявили гранати. За неперевіреною інформацією, він начебто є бійцем одного із добровольчих батальйонів.

Зараз біля будинку Садовго працює слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Також на місце злочину прибув начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія. Також присутні начальник СБУ у Львівській області Віктор Андрейчук та голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Нагадаємо, це вже не перший напад на дім Андрія Садового. Так 25 липня 2014 року, о 23.30 по будинку міського голови було завдано удар із протитанкового гранатомету «Муха». Повторно будинок мера Львова був обстріляний 26 грудня 2014 року,  близько 21:00. В обох випадках ніхто не постраждав.

comments powered by HyperComments