До Дня усіх святих студенти із Африки помоляться у Львові за померлих

Валерій Шмаков  |  Середа, 28 жовтня 2015, 20:47
В суботу, 31 жовтня, на Личаківському цвинтарі відбудеться cпільна молитва за померлих в формі хресної ходи. Хресна хода вирушить о 15.00 год. від головної брами.
До Дня усіх святих студенти із Африки помоляться у Львові за померлих

Нагадаємо, 1 листопада Католицька церква відзначає одне із найбільших свят – День усіх святих. Католики усього світу в цей день вшановують пам'ять своїх близьких, відвідуючи урочисту месу та запалюючи свічки пам'яті на цвинтарях.

Зокрема, на Личаківському цвинтарі молитву проведуть студенти, котрі походять з країн Африки (Нігерія, Камерун, Замбія, Кеня). Африканський хор співатиме англійською та африканськими мовами.

«Сьогодні треба сильно і виразно визнавати нашу віру. Ми віруємо, що життя людське змінюється, але не закінчується. Відвідування цвинтаря має важливе виховне значення: утверджує нас у вірі в вічність», – зазначив о. Григорій Драус, який проведе Богослужіння.

Також, в неділю, 1 листопада, відбудеться молитва на Сихівському цвинтарі о 16.00 год.

Окрім того, 1 листопада — особливий день для вірних та духовенства УГКЦ, оскільки цього дня 1944 року помер митрополит Андрей Шептицький, який очолював Церкву впродовж 44 років. Цьогоріч минає 71 рік з дня смерті митрополита.

comments powered by HyperComments