У Львові стартував Міжнародний форум індустрії туризму та гостинності (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 21 жовтня 2015, 15:17
21 жовтня у львівському палаці спорту "Україна" відбулось урочисте відкриття форуму індустрії туризму.
У Львові стартував Міжнародний форум індустрії туризму та гостинності (ФОТО)

Сьогодні, 21 жовтня, стартував Традиційний Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності,  де зібралась рекордна кількість учасників. На форум прибули близько 100 підприємств, фірм та організацій.

Серед іноземних представників: компанії із Грузії, Польщі, Італії, Туреччини, Ізраїлю та Словаччини. Цьогоріч тут також вперше представлені Рівненська та Херсонська області.
 
"Львівщина відкриває свої можливості для туристів. Адже саме тут зосереджено понад 50 відсотків надбань світової спадщини ЮНЕСКО, які є на території України, саме тут надзвичайно мальовнича природа Карпат. А найголовніше, що у цьому краю живуть надзвичайно гостинні люди, які своєю працею творять зовсім інший клімат в Україні", - переконаний очільник Львівської ОДА Олег Синютка.
 
Прийшовши на форум ви матимете можливість не лише придбати товари за зниженими цінами, а й ознайомитись із мальовничими перлинами України.  На стендах Львівщини, Івано-Франківщини, Закарпаття, Сумщини, Рівненщини, Кіровоградщини, Херсонщини, Запоріжжя, буде представлено визначні та незвідані місця, а також нові туристичні маршрути.
 
Окрім них програма форуму передбачає цілу низку презентацій та семінарів, чемпіонат барменів та конкурс професійних кухарів. Також відвідувачі матимуть шанс стати володарями цінних призів, які розігруватимуть учасники дійства. 

 

comments powered by HyperComments