Під вікнами львівської ратуші відбувся пікет мешканців вул. Караджича (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 20 жовтня 2015, 16:24
20 жовтня меншканці кількох новобудов прийшли до влади вимагати конструктивного рішення.
Під вікнами львівської ратуші відбувся пікет мешканців вул. Караджича (ФОТО)

Сьогодні, 20 жовтня, під вікнами ЛМР відбувся пікет незадоволених мешканців вул. Караджича. Свої вимоги пікетувальники сформулювали чітко та зрозуміло:

"До наших будинків немає під`їзної автомобільної дороги і це створює багато незручностей для мешканців, зокрема, для дітей, для людей з обмеженими можливостями. Чиновники міськради погодили проект наших багатоповерхівок без заїздів для транспорту. Це нас обурює. Ми вимагаємо від департаменту містобудування переглянути проект і прокласти дороги", - розповів  один із організаторів акції протесту Андрій Глуховський.

Мешканці новобудов підготували плакати із написами: "Вимагаємо дорогу", "Пане Павлів, де наш заїзд?", "Де наш заїзд?". Також для наглядності люди принесли з собою великі фотоплакати, на яких зображена горе-дорога. 

До незадоволених мешканців таки вийшов керівник департаменту містобудування ЛМР Андрій Павлів й запросив у сесійну залу, аби налагодити діалог із протестувальниками.

Після діалогу сторін було вирішено у найкоротші терміни владнати проблему шляхом прокладення двосторонньої дороги, яка має задовольнити вимоги мешканців кожного з будинків. А от конкретні терміни чиновник не взявся оголошувати: "треба зробити погодження та переговорити з ремонтниками".  

comments powered by HyperComments