У Львові пройшов осінній парк-пікнік (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 17 жовтня 2015, 19:16
Сьогодні, 17 жовтня, у львівському Парку культури відбулось справжня свято осені - парк-пікнік.
У Львові пройшов осінній парк-пікнік (ФОТО)

Попри дощову погоду, сьогодні, 17 жовтня, у львівському Парку культури відбувся другий щорічний Осінній пікнік. Родзинкою цьогорічного свята стала "Кукурудзяна зона", від якої просто фанатіли діти.

"Ми надихалися іноземними прикладами, а може спершу придумували щось, а вже потім дізнавались, що таке вже існує. В Європі теж є фарм-ферми, де використовують такі басейни з кукурудзою, створені для розвитку моторики у діток. Діти можуть дізнатися про агрокультуру й рослини,  гарно пофанитись. А для молоді ми організувати "швидкі побачення",до яких можуть приєднатись всі охочі",  -  розповіла "Справжній варті"  адміністратор Парку культури Оксана Наконечна.

Дорослих гурманів організатори події вирішили здивувати по-справжньому особливим меню: гарбузове лате здивує навіть знаних любителів смаколиків. 

Продовженням хороших традицій став гігантський лабіринт з сіна, у якому залюбки забавлялись не лише діти, а й дорослі. Також територію прикрасили пузанями-гарбузами, які наче нагадували львів`янам та гостям міста, що Хелловін вже зовсім скоро.

Окремої уваги заслуговує ярмарок, на якому можна було придбати унікальні прикраси та речі ручної роботи. Загалом, Осінній пікнік став хорошим прикладом того, як попри дощову погоду можна весело та цікаво провести вихідний день у хорошій компанії. 

 

 

 
comments powered by HyperComments