Львовом пройшов Марш УПА "Воля народам, воля людині!" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 14 жовтня 2015, 21:16
14 жовтня молоді активісти вийшли на вулиці міста, аби вшанувати пам`ять загиблих українських воїнів.
Львовом пройшов Марш УПА "Воля народам, воля людині!" (ФОТО)

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисника України, а також до 73-ої річниці створення УПА  Львова пройшов шостий масштабний Марш слави Української повстанської армії "Воля народам! Воля людині!". 

Молоді активісти принесли з собою десятки прапопів та протягом всього маршруту (від пам`ятника В.Чорноволу до пам`ятника С.Бандері) скандували гасла: "Владу мільйонам, а не мільйонерам!", "Наша земля – наші герої!", "Один за всіх! І всі за одного!", "Слава України!", "ОУН, УПА – герої України!", "Смерть фашизму! Смерть більшовизму!", "Владу - народу, Україні - перемогу!".

"Цим маршем ми хочемо не лише вшанувати воїнів УПА, а й  нагадати людям про існування проблеми імперіалізму, яка руйнує наше суспільтво. Ідея маршу - донести до людей, що війна йде не проти конкретних держав чи людей, а проти імперіалізму загалом", - розповіла активістка "Автономного опору" Ярина Волошин. 

Марш, до якого приєднались кількасот учасників, викликав чималий резонанс серед львів`ян та гостей міста, які з цікавістю спостерігали за подією та масово фільмували ходу на фото та відео. 

 

 
comments powered by HyperComments