Письменниця Ірена Карпа провела творчу зустріч з прихильниками (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 12 вересня 2015, 15:31
12 вересня у львівській Медіатеці відбулась весела зустріч з творчою Іреною у рамках Форуму видавців.
Письменниця Ірена Карпа провела творчу зустріч з прихильниками (ФОТО)

Сьогодні, 12 вересня, у львіській Медіатеці відбулась творча зустріч із талановитою творчою особистістю, яка пише цікаві книги у притаманному їх особливому стилі, Іреною Карпою.

Подія відбувалась у рамках 22-ого Форуму видавців та зібрала під одних дахом поціновуваців таланту авторки. Зокрема, тих, знайшов для себе багато цікавого у одній із останніх книг Ірени "Baby travel. Подорожі з дітьми, або Як не стати куркою".

Карпа не лише поділилась власним екстремальним досвідом подорожей із малими дітьми у різні країни та на різні дистанції, а й згадала найяскравіші описані у книзі моменти.

"Чи подорожувати із дітьми - вибір кожного. Але найкраще певно чергувати: раз їхати з малими, а раз залишивши на бабусь вдома, поїхати відпочити від цього лементу. Сама щоразу у подорожі зі своїми кричу: "Більше вас нікуди не візьму/ вдома залишу/ це останній раз!", а як приїдемо додому після подорожі думаю, як же добре все таки, що ми пережили це все разом", - розповіла Ірена.

"Baby travel. Подорожі з дітьми, або Як не стати куркою" написала здебільшого у той час, коли донечки Карпи мали 1,5 і 2,5 роки, зараз вони підросли, тож Ірена вже готова ділитись новим досвідом, як подорожувати з дітками дошкільного віку. Тож цілком можливо, що світ скоро побачить нова весела та неординарна книга авторки. 

 

comments powered by HyperComments