У рамках Дитячого форуму до Львова завітала Марина Порошенко з дітьми (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 11 вересня 2015, 19:33
11 вересня з нагоди акції "Книжка від зірки" до Львова завітала перша леді країни разом з трьома дітьми.
У рамках Дитячого форуму до Львова завітала Марина Порошенко з дітьми (ФОТО)

Сьогодні, 11 вересня, Львів відвідала Марина Порошенко разом із трьома дітьми. Перша леді не лише завітала на Форум видавців, але й стала учасницею читацької акції для дітей "Книжка від зірки" на Дитячому форумі.

Пані Марина читала діткам серйозно книгу дитячого авторства не сама: компанію їй склали син Михайло й доньки Олександра та Євгенія, які по черзі читали уривки із патріотичного збірника творів. 

Прийти та послухати першу леді України зібралось чимало діток та дорослих. Як по завершенню акції зізналась пані Марина, вона дуже тішиться з того, що львівський Форум видавців розширюється:

"Вже в 22-ге у Львові відбувається книжкова подія всеукраїнського масштабу й дуже тішусь з того, що цьогоріч Форум розширився і тепер є ще й Форум для дітей. Мої діти змалку привчені читати й було б чудово, якби у кожній сім`ї батьки та діти спілкувались через обговорення прочитаних творів", - вважає Марина Порошенко. 

Також дружина Президента анонсувала нову книжкову подію, щоправда меншого масштабу: на Форуму було закуплено чимало дитячої літератури, яку найближчим часом буде передано дітям воїнів АТО.

 

 

 

comments powered by HyperComments