У Львові розпочав свою роботу 22-ий щорічний Форум видавців (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 10 вересня 2015, 20:01
10 вересня на вул. Коперніка та на пр. Свободи стартувало книжкове дійство всеукраїнського масштабу.
У Львові розпочав свою роботу 22-ий щорічний Форум видавців (ФОТО)

Сьогодні, 10 вересня - перший день 22-ого щорічного Форуму видавців, який є однією з візитних карток Львова не лише в Україні, але й за її межами.

Традиційно, подія проходить у подвір`ї Палацу мистецтв та у виставкових залах. Також львів`яни та гості міста мають змогу ознайомитись із "демо-версією" дійства на алеї проспекту Свободи. 

Окрім цілої плеяди українських авторів та видавництв до Львова у рамках Форуму завітають гості з Польщі, Франції, Швейцарії. Також заплановано десятки автограф-сесій, творчих зустрічей, презентацій та круглих столів.

Незважаючи на те, що нині лише перший день книжкової події, Форум вже відвідало чимало відомих людей серед яких Валентин Наливайченко, Маркіян Лубківський, Євген Нищук, Левко Лук`яненко, Андрій Садовий.

Тож якщо ви любите читати та спілкуватись із розумними людьми, завітайте на Форум видавців, адже тут є можливість не лише придбати книги улюблених авторів за трохи нижчими цінами, але й поспілкуватись із письменниками та поетами вживу. Детальну програму Форуму можна переглянути на сайті.

comments powered by HyperComments