У Львові письменниця Ільма Ракуза презентувала свою книгу "Море моря" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 8 вересня 2015, 19:54
У львівській книгарні "Є" відбулась презентація нової роботи авторки.
У Львові письменниця Ільма Ракуза презентувала свою книгу "Море моря" (ФОТО)

Сьогодні, 8 вересня, у приміщенні львівської книгарні "Є" відбулась презентація відомої швейцарської письменниці Ільми Ракузи, яка разом із перекладачем презентувала публіці свою книгу "Море моря".

Попри те, що твори авторки є широко відомими у Європі, до України її творчість добралась лише тепер, а автобіографічна книга "Море моря" стає все популярнішою.

Пані Ільма чудово розмовляє російською, адже навчалась у тамтешньому виші, частково розуміє й українську, але зважаючи на важку ситуацію на Сході нашої країни вирішила спілкуватись зі своїми читачами вже рідною для себе німецькою (хоча сама народилась в Угорщині та зростала в Словенії).

"Море моря" - не просто ще одна розповідь про життєвий досвід автора, це насамперед цікаві зауваги до буденних речей та нестандартні підходи до їх бачення та трактування, які спонукають вчитись чомусь новому.

Попри вже не юний вік Ільма Ракуза не втомлюється вчитись чомусь новому і ділитись своїм баченням світу та різних культур з читачами, так, вже за 2 тижні жінка вперше відвідає Китай і ця країна далеко не остання у мандруючому списку жінки.

comments powered by HyperComments