Перед Днем Незалежності у Львові видали книгу у пам`ять при живих та полеглих героїв (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 21 серпня 2015, 16:29
До національного свята у місті презентували сигнальний примірник книги "Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим".
Перед Днем Незалежності у Львові видали книгу у пам`ять при живих та полеглих героїв (ФОТО)

До 24-ї річниці Незалежності України у львівському будинку офіцерів представили книгу "Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим", видавництва Академія сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного.

На сторінках книги розповідають історії  воїнів, які загинули при виконанні службових обов’язків під час АТО, а також й тих, які досі виконують свій почесний обов`язок перед державою.

Загалом, у книзі зібрано історії 162 бійців, яким присвоїли державні нагороди. Станом на сьогодні таки бійців є на кілька десятків більше, адже книга укладалась дещо раніше.

Полковник запасу та укладач книги, редактор журналу "Офіцер України" Академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного Ігор Махно розповів, що до 24 серпня планується видати наклад у 200 примірників, а згодом книга надійде у продаж.

"Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим" - перша ластіка, але вже зовсім скоро світ має побачити друге видання, робота над яким вже розпочата. 

 

 

 

comments powered by HyperComments