У Львові відбулась презентація книги братів Радковців "Таємниці львівських левів" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 14 серпня 2015, 18:22
14 серпня два львівські-батяри-екскурсоводи представили публіці свою книгу.
У Львові відбулась презентація книги братів Радковців "Таємниці львівських левів" (ФОТО)

Сьогодні, 14 серпня, у приміщенні книграні "Є", що на проспекті Свободи, 7, відбулась довгоочікувана презентація книги "Таємниці львівських левів" двох талановитих львівських братів Радковців, яких у місті та поза його межами знають як батярів та екскурсоводів, а тепер ще й талановитих письменників.

Петро та Іван представили публіці свою збірку легенд-казок (так самі автори охарактеризували свої творіння), яку задумали та втілили у життя як книгу родинного читання, яка має одинаково подобатись і батькам, і дітям.

Аби послухати та поспілкуватись із колоритними місцевими персонажами до книгарні завітали численні прихильники творчих натур братів, чимало з яких відразу ж придбали книгу, яка окрім самих текстів місить у собі чимало прекрасних та влучних ілюстрацій.

"Важко сказати чи написане є вигадкою, а чи правдою, тут є й одне, й інше. Дуже сумно, що люди почали забувати те, що ще вчора було їхнім життям, а нині навіть і не згадають половини раніше часто вживаних слів", - переконані брати Радковці.

Книга переповідає легенди галицької землі, розкриває таємниці, сповнена добрих казок, переплетених з реальністю й справді є цікавою для широкої вікової категорії, адже "дорослі відрізняються від дітей лише кількістю прожитих років". 

 

 
comments powered by HyperComments