Художники Ольга Погрібна-Кох та Юрій Кох представили у Львові "Фотопроби" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 12 серпня 2015, 16:00
12 серпня у приміщенні мистецької галереї "Зелена канапа" розпочалась виставка відомого тандему художників.
Художники Ольга Погрібна-Кох та Юрій Кох представили у Львові "Фотопроби" (ФОТО)

Сьогодні, 12 серпня, у львівській мистецькій галереї "Зелена канапа" розпочалась виставка відомих українських митців Ольги Погрібної-Кох та Юрія Коха з символічною назвою "Фотопроби".

До експозиції увійшли яскраві тематичні роботи авторів створені протягом останього десятиліття, яких об`єднує тема позування перед об`єктивом чи, в даному випадку, мольбертом. Адже й справді, ми живемо у час, коли кожен із нас позує і стосується це не завжли лише людей.

Сама ідея належить пані Ользі, яка й запропонувала об`єднати ряд робіт, які ще не підпадали під виставкову ідею, а саме де тварини, овочі, фрукти та люди позують перед художником.

"Ми створили веселу та ненав`язливу для голови, певною мірою відпочинкову виставку, яку цікаво споглядати і дорослим, і дітям. Неофіційною назвою експозиції можна вважати "доросла виставка для дітей" або "дитяча виставка для дорослих", - розповів "Справжній Варті" Юрко Кох.

Прийти та на власні очі поринути у цікавий барвистий світ "Фотопроби" двох оригінальних та яскравих художників можна у галереї "Зелена канапа" (вул. Вірменській, 7) до 30 серпня.

 

comments powered by HyperComments