У Львові стартував Соціальний Марафон Жіночності "Леді в платті 21 день" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 1 серпня 2015, 20:19
У центрі міста розпочався соціальний проект, спрямований на різносторонній розвиток істинної жінки.
У Львові стартував Соціальний Марафон Жіночності "Леді в платті 21 день" (ФОТО)

Сьогодні, 1 серпня, у центрі міста стартував Соціальний Марафон Жіночності "Леді в платті 21 день", мета якого зібрати довкола себе якомога більше сучасних жінок, які у силу обставин почали забувати про те, що вони прекрасна половина людства. 

Розпочався проект символічною молитвою за мир та роздачею квітів простим жінкам, яких учасниці дійства зустрічали на своєму шляху. Як не дивно, одна квітка змушувала усміхнутись засмучену дівчину, стареньку бабусю та заклопотану маму двох діток. 

Сьогоднішня акція - лише початок, протягом 3-ох тижнів організатори підготували для учасниць цікаві розмови, майстер-класи, поради "для краси" та впевненості у собі від професіоналів та низку інших приємних сюрпризів.

Участь у "Леді в платті 21 день"  є безкоштовною, тож приєднатись може кожна охоча. Єдина умова - дрес-код, саме у сукні мають одягатись протягом всього періоду проекту дівчата. 

Учасниця проекту Оля розповіла "Справжній Варті", що почула про проект випадково, вирішила прийти, подивитись і не пошкодувала, адже "дивлячись на усміхнених красивих дівчат у сукенках, які милують око,  і собі хочеш бути привабливішою".

З детальною програмою заходу можна ознайомитись тут.

comments powered by HyperComments